Osakari myrskystä selvitty ilman mitään tuhoja tai sähkökatkoksia. Pakkasta oli aamulla 15 astetta ja nyt iltapäivästä se on lauhtunut paljon. Tuulee kylmästi ja lunta on maassa noin 10 cm.

Joulukuu pyörähti sunnantaina käyntiin. Ensimmäistä adventti sunnuntaita viettettiin silloin.  Katsoin sen joulukalenterin joka näkyy kaksosella lasten ohjelmien jälkeenarrow-10x10.png. Houmasin ettei joulupukki ollut enään sama kuin sillin kun itse katsoin sitä nuorempana. Nykyinnen oli mielestäni huonompi, Siellä harjoittelu paikassani oli tänä aamuna joulukalenterin avaaminen. Huomasin kuinka eräs todella vilkas lapsi jännitti sen avaamista. Hän toivoi että oääsisi itse avvaamaan sen, mutta niin ei käynyt. Hänen silmänsä loistivat kun hän kertoi kuinka heidän perheessään vietetään joulua. Vaikka hän on niin vilkas js välinpitämätön. Hän kuitenkin odottaa joulua ja lomaa. Hänessäkin on hyviä piirteitä, vaikka ensinäkemällä vaikutelma oli ihan erilainen. 

Tänään ajattelin ilalla käydäarrow-10x10.png lenkillä, mutta kun lumken ja ränän sekaista lunta rupesi satamaan ajattelin jäädä kotiin trekmään kotijumppaa. : )