Flunssan kourissa edelleen ollaan. Vettä on satanut melkein koko päivän ajan ja räntääkin tuossa iltapäivästä vähän tuli. Tuuli on kylmä ja ilma muutenkin viileä.

Tänään näin pitkä aikaisen ystäväni pitkästä aikaa. Näin hänet viimeksi melkein vuosi sitten.Hänelle kuului hyvää. Opinnot sujuivat, vaikka yksityiselämässä ei niin hyvin mennyt. Juttelimme paljon niitä näitä. Lähinnä kuulumisia vaihdettiin. Aluksi minusta tuntui vaikealta jutella hänelle, vaikka kuitenkin olemme jo tunteneet monta vuotta. Mutta kun aikaa vähän kului niin juttukin rupesi luistamaan. Vaikka onkin tuntenut toisen niin kauan on siltikin vaikea ruveta juttelemaan asioista kun ei ole nähnyt pitkään aikaan. Miksihän se on niin? Häntä tulee nähtyä harvoin, koska hän ei ikinä olekotosalla kun sinne on menossa ja hänellä on muutenkin paljon kaikenlaista muutakin elämää, joka vie paljon häne aikaansa. Asiasta on juteltu montakin kertaa,mutta tapaamista ei oltu saat aikaiseksi vasta kuin nytten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. eikö se niin vanha suomalainen sanan lasku kuulu.

Olen tässä viime viikolla ensimmäisen kerran käynyt kirjastossa katsomassa erästä kirjaa ja nyt se sitten oli vihdoin tullut perille. Onkin sitä jo tässä odoteltu. Nyt sitten pääsen lukemaan kirjaa jota on kehuttu todella paljon. Toivottavasti minusta on lukemaan vielä niin nuorille tarkoitettuja kirjoja. Kirja on kuulemma opettavainen ja mukaansa tempaava. Ajattelin sitä tässä illan päälle aloittaa ja käpertyä peittoon nauttimaan syys illan pimeästä. : )