Flunssassa edelleen... : )

Tänään tuli mietittyä paljonkin sitä mitä jos asunnossani syttyisi tulipalo. En ole paljonmiettinyt asiaa, mutta nyt se jostain putkahti esiin. Nyt tiedän miten voisin toimia sellaisissa tilanteissa. En kylläkään tidä sitä oisaisinko toimia sitten niin jos pitäisi. Olisinko ihan paniikissa vai toimisinko oikein?

Tästä viikosta on tulossa kiireinen viikko. On paljon tekemistä joka ilta jotakin. Jossain välissä pitäisi ehtiä keskittymään tentin lukemiseen. Olen kylläkin lukenut siihen vähäsen, mutta asia on niin vaikea että siihe pitää panostaa ja kunnolla, jos aikoo läpi päästä. Aamulla linja. autoon ei tullut kuin pari ihmistä. Ol iihanan hiljasita ja paljon tilaa josta valita mihin sitä menisi istumaa. Päivä koouklussa oli muutenkni helppo. Oppiaineita ei olut kuin yhtä ainutta ja ne tunnit menivät nopeasti.

Rehellisyys on tärkeää, mutta onko aina kuitenkaan pakko tietää mitne asisat oikein menivät jos se tieto totuudesta satuttaa toista? Päätin olla kertomatta asian oikeaa laitaa, mutta omatuntoni kokuttaa. Voisin tietenkin huomenna korjata virheen, jos siltä tuntuisi, mutta totuus satutaisi sitä toista ja paljon. Asiaa en viitsi lähteä kertomaan, mitta tämä vaivaa minua tällä  hetkellä.

Taidampa tästä ruveta lukemaan tentiin. : )