No niin Hyvää isäinpäivää kaikille isille!

Vettä sataa. On satanut jo aamusta asti. Itse heräsin aamulla ovaan huuhtoon. Seinän takana olevat naaåurini tappelivat jostakin. kellokin oli vasta kuusi aaamulla. Siinä asuu sellainen nuori pariskunta, joilla on yksi lapsi. Heillä on aika railakasta menoa välillä. Olen miettinyt miten lapsi pystyy nukkumaan siellä, kun musiikki pauhaa isolla.. Kyllä se lapsiklin itkee aika paljon. Siellä on muutaman kerran joku käynyt illalla sanomassa metilistä ja se on aina silloin lakannut, mutta mukavalta se naianen ainakin on vaikuttanut mitä olen häntä ohi mennen nähnyt.

aamupäivällä katselin lintuja. Parvekkeeni ikkunan laidalla istui  talitintti ja pitkään. Vaikka asunkin ihan keskustassa, näkee kuitenkin lintuja jonkin verran.En kuitenkaan lintulautaa voi laittaa. Kotona kun olin pieni meillä oli joka talvi lintulauta ja saimme käydä aina vuorotellen täyttämässä sen. :)

Ensi viikolla tiedossa pitkiä päiviä. Viikonlopun olenkin käyttnyt levähtämiseen, jotta jaksan taas kokonaisen viikon ahertaa.Pitäs roskat käysä viemässä roskikseen, kun ne ovat niin täynnä, mutta ei yhtään tee mieli lähteä kastumaan, vaikka matkaa roskiksille ei ole paljon, mutta siinä ehtii kylläkin kastua.

Flunssassa edelleen olen. Kurkku on kipeä ja yskääkin on. Nenäkin vuotaa. Eiköhän sitä jo kohta parannuta. : )

Eilen ilalla kun istuin parvekkeellani huomasin kuinka naapuri kerrostalon yhdellä pervekkeella oli jouluvalot. Oli sinisiä ja kirkkaita valoja. Lyhdyssä äpaloi kynttilä. Alku viikolla joku meidän taloissa oli paisttanut pipareita kun tuoksui ihan siltä rappukäytäväss. Jolukin on kohta lähellä ja joululahjojakin pitäsi vielä ostella. :)